REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA PENTRU CLIENTI SI ABONATI

1.Regulamentul in vigoare este stabilit pentru efectuarea normala a activitatilor si ocupatiilor membrilor sălii BATIM KIDS GYM, pentru ocrotirea sanatatii lor, precum si in scopul respectarii ordinii si curateniei incaperilor si echipamentelor salii.

2.Cunoasterea, insusirea si respectarea Regulamentului de Ordine Interioara al Clubului este obligatorie pentru toate persoanele care frecventeaza sala noastra. Prin plata unei sedinte sau a abonamentului si semnarea Formularului de Inscriere, certificati ca ati luat la cunostiinta Regulamentul de Ordine Interioara si ca va obligati sa il respectati, fiind constient de faptul ca nerespectarea acestuia duce la anularea sedintei sau a abonamentului.

3.Orice persoana care beneficieaza de unul sau mai multe servicii puse la dispozitie de sala Batim Kids Gym, devine automat Membru al salii.

4.Serviciile oferite de Batim Kids Gym sunt deschise zilnic, de luni pana vineri in intervalul orar 14:00 – 21:00, sambata in intervalul orar 09:00 – 14:00, iar duminica este inchis. Conducerea salii isi rezerva dreptul de gestionare si modificare a orelor de functionare in situatii speciale. Aceste modificari vor fi afisate la receptia clubului si pe site-ul oficial.

5.Inscrierea in cadrul clubului se face doar impreună cu parintii, pentru copii sub 10 ani, accesul in club fiind permis numai dupa completarea formularului de inscriere si emiterea cardului de membru, care este strict personal si netransmisibil. Pierderea cardului nu atrage alte obligatii de plata.

6.Accesul in incinta clubului al membrilor abonati se va face pe baza cardului de abonament sau a cartii de identitate (in cazul in care cardul de acces s-a pierdut sau este deteriorat), acestea fiind pastrate la receptia salii. Accesul in incinta clubului al celor care nu sunt titulari de abonament de membru se va face numai dupa achitarea la casa a contravalorii serviciilor solicitate, alese din oferta disponibila la acel moment.

7.Este interzisa utilizarea de catre o alta persoana a cardului de membru, decat titularul cardului. Utilizarea Cardului de Membru de catre o alta persoana decat titularul cardului conduce la anularea cardului si la retinerea lui la receptia clubului.

8.Plata serviciilor se realizeaza numai la receptia clubului. Plata se incaseaza sub forma de numerar, card bancar sau alta forma legala de plata convenita de comun acord.

9.Membrii sunt obligati sa achite contravaloarea serviciilor comandate la pretul transmis de Batim Kids Gym. In cazul esalonarii platii pretului abonamentului, nerespectarea datei de scadenta a platii ratei duce la anularea automata a abonamentului si la pierderea sumei achitate de catre membru. Sumele achitate de catre membru nu se vor restitui sau transmite in contul altor persoane sau in contul altor servicii.

10.Renuntarea la serviciile optate, din diferite motive ale beneficiarului, atrage dupa sine pierderea sumei achitate.

11.Conducerea isi rezerva dreptul de a rezilia contractul de prestari servicii si de a anula cardurile de abonament fara a returna vreo suma acelor clienti care incalca prezentul Regulament de Ordine Interioara, precum si orice modificari ulterioare ale acestuia.

12.Abonamentele au o perioada de valabilitate de 1 luna.

13.Vestiarul poate fi utilizat de catre Membru numai pe parcursul unei singure intrari in incinta clubului. Membrii nu vor putea depozita peste noapte obiecte personale in vestiarele clubului. In fiecare seara dupa inchiderea programului clubul isi rezerva dreptul de a taia toate lacatele inchise.

14.Pierderea cheii sau a lacatului de la cusetele din vestiare atrage dupa sine plata taxei in valoare de 20 lei.

15.Clubul nu se face raspunzator de pierderea, deteriorarea sau furtul obiectelor personale.

16.La accesul in salile de antrenament membrii sunt obligati sa aiba echipament sportiv corespunzator fiecarei zone. Este interzisa intrarea membrilor si/sau invitatilor acestora in salile de antrenament cu pantofi de strada.

17. In scopul mentinerii unui grad inalt de igiena, toti Membrii trebuie sa foloseasca, in timpul antrenamentului, prosoapele din dotare si sa depoziteze orice deseuri in spatiile special amenajate in acest scop in interiorul salilor.

18.Membrilor li se interzice utilizarea in cadrul salii Bati Kids Gym, a unui limbaj neadecvat sau ofensator precum si orice tip de violenta fizica si/sau verbala, atat fata de ceilalti membri sau invitati ai membrilor cat si fata de personalul Batim Kids Gym. Membrii nemultumiti de serviciile Batim Kids Gym trebuie sa anunte receptia in acest sens.

19.Membrii declara implicit prin folosirea serviciilor oferite de catre sala ca nu sufera de probleme de sanatate si ca sunt apti din punct de vedere medical pentru folosirea facilitatilor oferite de catre club (aparate fitness, exercitii cardio, jocuri VR).

20.Prestatorul nu isi asuma nici o responsabilitate pentru eventualele vatamari corporale sau pierderi de vieti inregistrate in incinta clubului. Prestatorul va depune toate diligentele pentru a preveni producerea oricaror evenimente sau situatii de natura a prejudicia clientii si abonatii salii.

21.Clubul isi rezerva dreptul de a instala camere de supraveghere in interiorul clubului. In acelasi timp este interzisa efectuarea de fotografii si filmarea in interiorul clubului fara acordul conducerii clubului.

22.Abonatii si clientii nu vor avea acces in zonele rezervate personalului, care vor fi semnalizate corespunzator.

23.Este strict interzis accesul in club al copiilor sub 8 ani neinsotiti de un adult. Parintii trebuie sa fie responsabili pentru comportamentul copiilor lor si vor raspunde in mod direct pentru orice abateri de la Regulament ale acestora.

24.Consumul de droguri, medicamente si alte substante ilegale, precum si orice tranzactii cu astfel de produse sunt strict interzise in incinta salii.

25.Este strict interzisa detinerea de catre membri sau de catre invitatii acestora a oricaror arme, in incinta clubului Energia Fitness Center, inclusiv dar fara a se limita la pistoale cu gloanţe, pistoale cu gaz, spray-uri paralizante sau electrosocuri.

26.Este interzis accesul cu animale de companie in Club.

27.Conducerea salii poate interzice accesul sau indeparta din sala persoanele care, prin alte fapte decat cele enumerate exemplificativ in cuprinsul prezentului regulament, creeaza disconfort, ii deranjeaza pe ceilalti membri ai saliii, provoaca daune materiale sau de imagine salii etc. In aceste cazuri conducerea clubului poate dispune si anularea cardului de abonament si rezilierea de plin drept a contractului de abonament, fara interventia instantei judecatoresti, fara termen de gratie si fara indeplinirea vreunei alte formalitati.

28.Sala isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament si se obliga sa aduca la cunostinta membrilor si clientilor regulamentul in forma actualizata prin afisarea acestuia in interiorul salii si prin punerea la dispozitie in forma scrisa, pe site-ul oficial.

32.Regulamentul de ordine interioara este obligatoriu pentru orice persoana care beneficiaza de serviciile clubului, clubul rezervandu-si dreptul de a lua orice masuri juste fata de cei care nu il respecta, in conformitate cu prevederile de mai sus.