Aerobic si fitness

Antrenamentele sunt dinamice și interactive, specifice copiilor și adolescenților, prin care se urmărește educarea unei ținute corecte, dinamica gândirii sub efort fizic, învățarea elementelor de bază din gimnastică, coordonarea și motricitatea copilului, dar și dezvoltarea fizică generală. În timpul antrenamentelor se vor folosi mingi de stabilitate, steppere, benzi elastice, saltele, corzi, etc.

VR- Exergaming

VExergaming sau fitness joc – sunt exerciții fizice care se bazează pe tehnologie. Acesta reprezintă o modalitate de a îmbunătăți sănătatea utilizatorilor prin exerciții fizice cu ajutorul jocurilor video. Practic se îmbină activitățile fizice cu tehnologia VR. Veti beneficia de VR Bike și Vsport Sparc.

Athletic kids

Copiii au probleme cu concentrarea, iar acest program, prin antrenamente și repetiții îi ajută să asculte de instrucțiunile oferite și să realizeze mișcările pe rând și cu răbdare, îmbunătățindu-și concentrarea. Pe lângă beneficiile fizice și psihologice pe care le are programul asupra copilului, nu este de neglijat nici factorul destindere și buna dispoziție. 

Sport in familie

Copiii se distrează foarte mult alături de părinți și se amuză foarte tare, iar relaxarea vine la pachet. Are rolul de a scădea nivelul de anxietate al copiilor, pentru că sportul alături de părinte este și un mod de descărcare psihologică și de comunicare a trăirilor, prin limbaj nonverbal, iar aceasta are un impact pozitiv din punct de vedere emoțional asupra copiilor. Ei învață să facă față expunerii publice și interacțiunilor sociale și cu fiecare reușită sau progres își consolideaza încrederea în sine iar prin repetiții continue memoria le este stimulată.

Social kids

Constă în ajutarea copiilor, defavorizați și a copiilor care fac parte din familii defavorizate, dar si a copiilor cu risc de supraponderabilitate sau obezitate, de a face sport. Cei care se incadreaza in aceasta categorie vor beneficia de toate serviciile noastre in mod gratuit, ele fiind suportate de către sala de fitness. Astfel împreună cu părinții si instructorii  se va alege programul de antrenament cel mai potrivit pentru copil, în funcție de preferințele copilului, dar și a recomandării instructorilor.

cardio kids

Vei beneficia de antrenament cardio precum vâslit, box  dar și de antrenamente cu ajutorul tehnologiei – VR(Virtual reality).